• Visättra-Ängar-Område-2.aspx

  • Mandarinen.aspx

  • Huddinge-Flemingsberg.aspx

Projektutveckling

Parallellt med traditionella entreprenaduppdrag arbetar Wästbygg sedan flera år tillbaka med egen projektutveckling inom samtliga tre affärsområden. På så sätt kan vi själva möta det behov som finns av bostäder och kommersiella lokaler på olika orter. Projektutveckling innebär att vi själva ansvarar för hela kedjan från markförvärv, tillståndsprocess och ända fram till en färdig byggnad. Antingen på egen hand eller i samverkan med en partner.

Våra utvecklingsprojekt uppförs oftast av vår egen entreprenadorganisation. På så sätt kan vi ta ett helhetsansvar från första diskussionen kring ett markköp fram till dess att det färdiga husets garantitid går ut. 

 

Har du mark? Vi vill gärna bygga mer 

Tomt- och fastighetsmark i bra lägen är alltid intressant för oss. Vi söker dig som har tomt- eller fastighetsmark som lämpar sig antingen för flerbostadshus eller kommersiellt byggande. Vårt primära verksamhetsområde sträcker sig från sydligaste delarna av Sverige upp till strax norr om Mälardalsregionen.
 
Vårt mål är att utveckla bostäder och kommersiella fastigheter där stor vikt läggs vid att varje projekts unika egenskaper ska komma till sin rätt. Vi har ett långsiktigt fokus och vill att den naturresurs som mark utgör används på ett hållbart sätt, både nu och i framtiden.
 
Läs mer om vårt helhetsansvar

 

Kontakt

Pero Popovski

VD Wästbygg Projektutveckling Stockholm AB
08 - 68 40 41 40
pero.popovski@wastbygg.se

 

Carmith Mårtensson

VD Wästbygg Projektutveckling Sverige AB
031- 385 11 03
carmith.martensson@wastbygg.se

 

AKTUELLA PROJEKT

FRÖSUNDAVIK

BÅLSTA

 

MANDARINEN

VARBERG

 

SOLSKENSVÄGEN

TULLINGE

 

ÅSEBERGET

KUNGÄLV

 

GUNNESTORPSVÄGEN

GÖTEBORG

 

LOGISTIC CONTRACTOR IV

ENKÖPING

 

LAS VEGA

HANINGE

 

KV FODRET

ALINGSÅS