• Ljusglimten-och-Ljuspunkten,-Tuve.aspx

  • Tölö-Gårdar.aspx

  • Lumen,-Kv-Trapphuset.aspx

Entreprenad bostad

1981 byggde vi våra första bostäder. Sedan dess har många trender kommit och gått, men ett är säkert – kvalitet blir aldrig omodernt. För att säkerställa en hög kvalitet, en effektiv byggprocess och bästa möjliga miljöval har vi ett väl utvecklat kvalitets- och miljöledningssystem som ligger till grund för alla våra bostadsprojekt.

Vi bygger hem och boendemiljöer där människor ska bo och trivas under lång tid – i hyresrätt såväl som bostadsrätt, i storstad såväl som småstad. Som en modern samhällsbyggare är miljö- och livscykeltänkandet centralt i våra projekt. Husen ska vara hållbara ur både ekonomisk och ekologisk synvinkel utan att ge avkall på kvaliteten. En del av de bostadsområden vi byggt har haft vår egen projektutvecklingsorganisation som uppdragsgivare men vi har också byggt åt såväl kommunala som privata beställare.

Efterfrågan på miljöcertifierade bostäder ökar, både från beställare och från dem som så småningom ska flytta in i lägenheterna. Vi arbetar med certifieringssystemen Miljöbyggnad och Svanen, läs mer om det under Hållbarhet.

 

Vårt koncepthus
 

Kontakt

Mattias Klintbäck
Regionchef Väst
031-733 23 20
mattias.klintback@wastbygg.se

Anders Runberg
Regionchef Öst
08-684 041 05
anders.runberg@wastbygg.se

Håkan Fihnn
Regionchef Syd
040-59 77 01
hakan.fihnn@wastbygg.se

Pelle Brandt
Regionchef Mitt
033 - 23 30 05
pelle.brandt@wastbygg.se

AKTUELLA PROJEKT

BRF KRONHÖJDEN

PARTILLE

 

TRASTEN

BORÅS

 

KV TRAPPHUSET

SOLLENTUNA

 

TUVE

GÖTEBORG

 

BJÖRKENÄSPARKEN

LÖDDEKÖPINGE

 

ARKIVET 5

LUND

 

LILLSJÖNÄS

BROMMA