Logistic Contractors första projekt i Norge – bygger åt Postnord

2015-08-13

​Logistic Contractor har tecknat avtal med Postnord om att uppföra en terminal på 6 500 kvm i Trondheim i Norge. Projektet är Logistic Contractors första i Norge, en marknad där företaget nu satsar stort på att etablera sig.

– Efter att ha haft ögonen på den norska marknaden under en längre tid etablerade Logistic Contractor ett dotterbolag i Oslo tidigare i år. Det är oerhört positivt att vi i direkt anslutning till detta nu också kan inleda byggandet av vår första logistikanläggning i Norge. Vårt mål är att på sikt etablera oss som en betydande aktör på den norska logistikmarknaden och vi är övertygade om att vi har en attraktiv produkt att erbjuda, berättar Christoffer Bööj, projektutvecklare på Logistic Contractor.

– Den terminal vi nu bygger baseras på Logistic Contractors standardkoncept men anpassas efter kundens behov. Bland annat förses båda långsidorna med lastgårdar för rationell hantering av större mängder gods. Vi bygger också kontorslokaler på ett entresolplan, fortsätter han.

Byggnationen inleds efter sommaren och terminalen ska lämnas över till Postnord i augusti 2016.

För mer information, kontakta Christoffer Bööj, projektutvecklare på Logistic Contractor,  tel 0732-03 48 36 eller e-post christoffer.booj@lc.se

 

​Länkar

www.lc.se
Projektsida - Postnord