Vi bygger Pro Stop Backa

2019-04-30

​Corems koncept för handelsområden med yrkesbutiker, Pro Stop, kommer nu till Backa i Göteborg och Wästbygg AB kommer att uppföra byggnaderna.

Pro Stop Backa kommer att ligga i ett fördelaktigt kommunikationsläge på Exportgatan intill E6 samt den kommande Marieholmsförbindelsen. Hyresavtal finns tecknade med K-Rauta och Din Bil, samt sedan mars 2019 även med Elektroskandia. När området är färdigutbyggt beräknas det omfatta ca 22 500 kvm, med butikslokaler i varierande storlek.

Byggnation påbörjas under andra kvartalet 2019.

– Efter att Wästbygg uppfört byggnaderna i etapp 1 och 2 i Corems koncept Pro Stop i Borås är vi nu väldigt nöjda över att få möjligheten att bygga även Pro Stop i Göteborg, säger Pelle Brandt som är regionchef i Wästbygg AB. Det är ett väldigt spännande projekt för oss och det skall bli riktigt kul att få fortsätta samarbetet som vi påbörjade i Borås. Projektet är dessutom inom segmenten bilhandel, verkstad och större kommersiella fastigheter, vilket är något som vi har arbetat mycket med och har stor erfarenhet inom. Vi är övertygade att det kommer att gynna både projektet och Corem.