logo Våra hem

367 studentlägenheter i Älvsjö

2014-12-18

Nu har byggnationen inletts av 367 studentlägenheter i Älvsjö söder om Stockholm. Projektet är utvecklat av Wästbygg och M2 Gruppen i samverkan, och Wästbygg kommer även att ansvara för byggnationen. I en första etapp byggs 279 lägenheter med en planerad inflyttning under hösten 2016.

 

– Tack vare att vi fått en detaljplaneändring till stånd har vi nu möjlighet att omvandla en kontorsfastighet, ägd av M2 Gruppen, till moderna och ändamålsenliga studentlägenheter. Läget är utmärkt med bekvämt gångavstånd till pendeltågsstationen i Älvsjö, berättar Pero Popovski på Wästbygg Projektutveckling Stockholm AB.

 

Wästbygg har nyligen även påbörjat ett projekt med 359 student- och ungdomslägenheter i Huddinge, vilket innebär att företaget kommer att färdigställa drygt 700 lägenheter specifikt ägnade åt unga och studenter under de kommande åren. Dessutom pågår produktionen av 222 vanliga hyresrätter i Haninge.

 

– Ja, vi har nu nästan 1 000 lägenheter i produktion i Stockholmsregionen, samtliga egenutvecklade. Ytterligare bostadsprojekt, både hyresrätter och bostadsrätter, ligger i vår planering under den kommande femårsperioden, avslutar Pero Popovski.

För mer information, kontakta Pero Popovski, vd på Wästbygg Projektutveckling Stockholm AB, tel 070-325 33 82 eller e-post pero.popovski@wastbygg.se