logo Våra hem

Kristina Alvendal tar plats i Wästbygg Gruppens styrelse

2015-05-06
​Vid Wästbygg Gruppens ordinarie bolagsstämma måndagen den 27 april valdes Kristina Alvendal in i bolagets styrelse. Kristina Alvendal har bred kompetens inom samhällsbyggnad och har bland annat varit stadsbyggnads- och fastighetsborgarråd i Stockholm, ordförande i flera av Stockholms stora allmännyttiga bostadsbolag samt vd för Airport City Stockholm.

Vid bolagsstämman tog även tidigare ledamoten Andreas von Hedenberg över ordförandeposten efter Christina Källenfors. Christina Källenfors kvarstår som ledamot i styrelsen.

– Jag ser verkligen fram emot mitt nya uppdrag och att få bidra med min kompetens både från den politiska sfären och från stora utvecklingsprojekt inom bygg- och fastighetsbranschen. Wästbygg är ett intressant företag som har många spännande projekt på gång. Deras tankar ligger väl i linje med min egen syn på den levande staden där såväl bostäder som kommersiella fastigheter utvecklas och byggs med fokus på de människor som ska bo och arbeta där, berättar Kristina Alvendal.

– Vi är glada över att Kristina har tackat ja till att ingå i styrelsen. Hennes erfarenheter, kunskapsområden och nätverk är en stor tillgång när Wästbygg ska fortsätta att växa och utvecklas, säger Andreas von Hedenberg, styrelseordförande i Wästbygg Gruppen.

I Wästbygg Gruppens bolagsstyrelse ingår även Ulf Christofferson och Jörgen Andersson.