logo Våra hem

Logistic Contractor uppför logistikanläggning åt Prologis på Hisingen

2014-01-23

Logistic Contractor har fått i uppdrag av Prologis att uppföra en logistikanläggning på Arendalsområdet i Göteborg. Byggnationen har nyligen inletts och ska lämnas över till uppdragsgivaren i november.
 
Prologis är en stor aktör på den svenska logistikmarknaden som bygger, äger och hyr ut logistikanläggningar. Nyligen har ytterligare ett projekt påbörjats, en logistikanläggning på 15 000 kvm i anslutning till Arendals industriområde på Hisingen i Göteborg.

– Vi har tidigare uppfört anläggningar åt Prologis och ser mycket positivt på att de valt oss igen. Den byggnad som vi nu uppför är helt optimerad för kostnadseffektiv och modern logistikhantering. Läget är också noga utvalt med omedelbar närhet till Göteborgs hamn, Landvetters flygplats samt E6, E45 och E20, säger Christoffer Bööj, projektutvecklare på Logistic Contractor.


………………


För mer information, kontakta Christoffer Bööj, projektutvecklare på Logistic Contractor,
tel 0732-03 48 36 eller e-post christoffer.booj@logistic-contractor.se

www.logistic-contractor.se


………………


 
Om företaget:

Logistic Contractor är specialiserat på att utveckla och bygga kundanpassade logistikanläggningar i Norden. Genom ett modernt processtänkande och välutvecklade metoder erbjuder företaget spetskunskap inom en logistikbyggnads alla delar under hela projektprocessen. Detta innebär ett snabbt och kostnadseffektivt arbetssätt, anpassat helt efter kundens behov.

Logistic Contractor ingår i Wästbyggkoncernen.