logo Våra hem

Wästbygg bygger åt Arlandastad Holding i Airport City Stockholm

2016-11-29

Wästbygg har tecknat avtal med Arlandastad Holding om en fortsatt utbyggnad av DRIVELAB i Arlandastad. Wästbygg ska uppföra den första etappen av DRIVELAB BIG, en 7 000 kvm stor permanent mässa och utbildningsplats för stora fordon. Största hyresgäst blir företaget Training Partner och lokalen ska bland annat inrymma certifieringshallar och utbildningslokaler. Etapp ett av DRIVELAB BIG ska även innehålla en tvätthall och lokaler för ytterligare två hyresgäster. Byggnaden ska certifieras enligt Miljöbyggnad Silver.

– Vi har byggt åt Arlandastad Holding tidigare och tackar för det fortsatta förtroendet. Hela DRIVELAB-projektet är otroligt intressant och det är inspirerande att få vara en del i det utvecklingsarbetet, säger Pelle Brandt, regionchef Mitt på Wästbygg.

– Vi välkomnar ytterligare ett spännande projekt tillsammans med Wästbygg. För Arlandastad Holding är kvalitet och samarbete viktiga ledord när vi väljer entreprenör. Senast Wästbygg byggde i DRIVELAB var processen präglad av gott samarbete i kombination med hög kvalitet, säger Dieter Sand, vd på Arlandastad Holding AB.

Produktionsarbetet inleds omgående och i oktober 2017 ska anläggningen vara klar.


Läs mer om projektet