logo Våra hem

Wästbygg bygger bostäder åt Mjöbäcks i Löddeköpinge

2017-01-24
​Wästbygg har tecknat avtal med Mjöbäcks Entreprenad AB om att bygga etapp 1 av Björkenäsparken i Löddeköpinge. Etapp 1 omfattar 22 bostadsrätter och ordervärdet är 42 mkr. Avtalet innehåller även en option på en andra etapp med ytterligare 34 bostadsrätter. Arbetet inleds omgående och den första etappen ska vara klar för inflyttning i slutet av mars 2018.

– Mjöbäcks planerar för ett fint och barnvänligt bostadsområde i expansiva Löddeköpinge som vi ser fram emot att få bygga. Wästbygg och Mjöbäcks har samverkat i flera bostadsprojekt tidigare, men Björkenäsparken blir det första i södra Sverige, säger Anders Hinn, affärschef Bostad på Wästbygg region Syd.

– Vi driver och har drivit många projekt tillsammans med Wästbygg, så vi har ett stort förtroende för dem. Det ska bli trevligt att även få möjlighet att arbeta med deras organisation i region Syd. Lägenheterna i Björkenäsparken blir ett mycket fint komplement till de 37 villor vi bygger i samma område, säger Magnus Ivarsson, entreprenadchef på Mjöbäcks Entreprenad.