logo Våra hem

Wästbygg Gruppen öppnar kontor i Danmark

2015-08-10

Logistic Contractor, som ingår i Wästbygg Gruppen, är en av Sveriges största byggare av logistikanläggningar. Efter att under tio års tid ha byggt och utvecklat stora logistikfastigheter i Sverige fokuseras nu på en större, skandinavisk marknad. Tidigare i år etablerades ett dotterbolag i Norge. Nu står Danmark på tur.

 

– Direkt efter sommaren inleder vi bearbetningen av den danska marknaden. Vi ser goda möjligheter där för den specialkompetens som Logistic Contractor har inom utveckling och byggnation av rationella logistikanläggningar. Precis som i Norge gör vi det genom att bygga upp en organisation på plats för att komma närmare den danska marknaden och visa för de potentiella kunderna att vi är i Danmark för att stanna, säger Jörgen Andersson, vice koncernchef i Wästbygg Gruppen.

 

Som ansvarig för införsäljningen på den danska marknaden har Mads Rohde rekryterats. Han har tidigare arbetat med fastighetsutveckling både i Sverige och Danmark.

 

– Vi är mycket glada över att ha fått Mads Rohde ombord. Hans erfarenhet av såväl den danska som den svenska bygg- och fastighetsbranschen blir en viktig faktor i arbetet med att ta marknadsandelar och göra Logistic Contractors varumärke känt i Danmark