logo Våra hem

Wästbygg uppför nytt handelshus i Göteborg

2014-05-05

​​​​Wästbygg har fått i uppdrag av fastighetsbolaget Terrester AB att bygga en ny affärsfastighet på 8 000 kvm i Amhult centrum, det vill säga det område som tidigare utgjordes av Torslanda flygplats i Göteborg. Det totala ordervärdet är 130 mkr.

Under våren 2013 påbörjade Wästbygg arbetet med att bygga 52 bostadsrättslägenheter i Amhult som kommer att stå klara till sommaren 2014. Exploateringen av området fortsätter nu med 8 000 kvm kommersiell yta som ska inrymma en saluhall, en Willysbutik, lokaler för Friskis & svettis samt kontorshotell och parkeringsgarage.

- Efter att ha producerat bostäder med gott resultat här är vi stolta över att Terrester AB och Amhult 2 väljer att fortsätt samarbetet med oss. Hela Amhult centrum kommer att få en småstadskaraktär, vilket är annorlunda men spännande för affärshuset. Vi ser fram emot ett gott samarbete med Terrester AB och kommer att starta projektet omgående säger Magnus Rudén, Affärsområdeschef kommersiellt på Wästbygg.

Handelshuset skall vara färdigställt under senhösten 2015.

För mer information, kontakta Magnus Rudén, Affärsområdeschef Kommersiellt på Wästbygg AB, tel 031-733 23 06 eller e-post magnus.ruden@wastbygg.se

 

 

 

 

 


  ​​​