logo Våra hem

Wästbygg uppför ytterligare en bilanläggning i Danderyd

2014-10-29
​​​I våras inledde Wästbygg arbetet med att bygga en bilanläggning åt fastighetsägaren Sagax i Danderyd norr om Stockholm där BMW Bavaria kommer att vara hyresgäst. Nyligen blev det klart att samarbetet utvecklas ytterligare. Sagax har tecknat avtal med Wästbygg om att uppföra ytterligare en bilanläggning i direkt anslutning till den påbörjade. Hyresgäst denna gång blir Jaguar Land Rover Stockholm.

Det nya uppdraget omfattar en komplett bilanläggning med försäljningslokal, verkstad, kontor samt p-garage på sammanlagt 3 500 kvm.

– Projektet inleds omgående, vilket passar bra eftersom vi har hela vår etablering på plats. Vi har haft ett mycket bra samarbete med Sagax i BMW-projektet och ser fram emot att få fortsätta att utveckla det här området tillsammans med dem, berättar Björn Jensen, projektledare på Wästbygg.

Wästbygg har nyligen tecknat avtal om att uppföra två bilanläggningar till i Stockholmsområdet. I november är det även dags för invigning av den hypermoderna anläggning man byggt åt Volkswagen i Skärholmen.

– Vi har ett brett referensregister när det gäller bilanläggningar och ses nu av många aktörer som ett tydligt förstahandsval när denna typ av projekt ska utföras. Det är oerhört glädjande, konstaterar Magnus Rudén, affärsområdeschef kommersiellt på Wästbygg.

För mer information, kontakta Magnus Rudén, Affärsområdeschef kommersiellt på Wästbygg AB, tel 073-901 14 05 eller e-post magnus.ruden@wastbygg.se

​​