Wästbygg rekryterar affärschef Bostad till region Syd

2016-05-19

​Wästbygg AB har anställt Anders Hinn som affärschef Bostad till företagets Malmökontor. Anders Hinn kommer närmast från en tjänst som projektledare på konsultföretaget Byggadministration Harald Olsson AB men har även ett förflutet på JM. Han tillträder sin nya tjänst i början av augusti.

 

– Anders Hinn har bred kompetens inom byggande av såväl bostäder som offentlig miljö. Dessutom är han en positiv och engagerande person som tänker utanför ramarna, bland annat tilldelades han COWIs pris Årets projektledare i september 2015. Vi är därför mycket glada över att han väljer att börja på Wästbygg och han blir ett värdefullt tillskott för vår region Syd, säger Ulf Christofferson, vd på Wästbygg AB.

 

Wästbygg har flera bostadsprojekt i planering och produktion i regionen och Anders Hinns roll blir inledningsvis att vidareutveckla bostadsorganisationen i Malmö för att möjliggöra en ännu större produktionsvolym.

 

– Jag ser verkligen fram emot mitt nya uppdrag och att få arbeta med att stärka Wästbyggs varumärke som bostadsbyggare i Syd tillsammans med regionchef Håkan Fihnn och övriga medarbetare på Wästbygg i Malmö. Framtidsutsikterna i regionen är mycket goda, det är många bostäder som ska byggas under de kommande åren, konstaterar Anders Hinn.